Objavio: goranmuric | 03/10/2010

Uvod u treninge

Danas dok sam trčao imao sam raznih ideja za blog, a sad kad sam sjeo pred komp ne znam o čemu bih pisao. To da sam trčao je vjerojatno najvažnija vijest. 🙂 Nakon skoro 3 mjeseca rekreacije ponovno sam u treningu. Nije to onaj režim kad sam u punom treningu, no trčim redovito i što je najvažnije bez bolova. Za sada to nisu ni brza ni duga trčanja, ali i ovo što radim me veseli i uživam u svakom treningu. Polako ću povećavati tjednu kilometražu i ako sve bude u redu kroz nekih mjesec i pol bih trebao biti na starim brojkama od 150+ kilometara tjedno.

Jučer sam bio i na jednoj utrci, ali ne kao natjecatelj, već kao gledatelj, navijač i fotograf. U Krašiću je jučer održana utrka “Dolinom kardinala”, a to je bila prilika da se Kristina i ja družimo s omiljenim nam trkačem/blogerom Sašom Antićem koji je došao u naše krajeve nakon dosta vremena. I s njegovom ženom Lolom, naravno! 🙂 I bio je to stvarno lijep cjelodnevni izlet. Jedino mi je bilo žao što nisam u barem malo boljoj formi pa da se upustim u trku po krašićkim brdima sa Sašom, Habušem, Mrkim i ekipom. Da je trka po ravnom još bih i startao jer nisam u tako lošoj formi, 4:15-4:30/km mi ne predstavlja neki problem, ali stalna promjena terena uzbrdo/nizbrdo ne bi bila dobra za moje tek zaliječene tetive.

I ima još jedna novost koju je dosta čitatelja ovog bloga uočila. Nakon dugog opiranja uključio sam se na Facebook. Još uvijek otkrivam “čari” tog virtualnog svijeta pa ne mogu konkretno napisati da li mi se sviđa ili ne, ali sam primjetio da sam u 24h stekao više prijatelja nego zadnjih nekoliko godina. 🙂


Odgovori

  1. ajde super da je i tebi krenulo, cestitam ti!
    nego gdje se mogu vidjeti rezultati utrke krašić 2010????

  2. Radoznali ako ne nađeš na netu javi pa cu ti poskenirati rezultate , imaš nešto i komentara na jednom portalu , neznam da li mogu ostaviti kod Gorana link ali ces lako pronaci trku dolinom kardinala.

    Goran ako imaš koju moju sliku sa staze dok *preklinjem* za vodu ajde plz. pošalji na mejl.
    thx

  3. http://www.runinternational.eu/race-calendar-2010/october


Kategorije

%d blogeri kao ovaj: